Hirdetés

Dark Souls III - készül a PvP aréna

|

Készül a Dark Souls 3 DLC-je, amiben a From Software a PvP rajongóinak szeretne kedvezni.

Hirdetés

Készül a fenomenális Dark Souls III első DLC-je, az Ashes of Ariandel, melyben egy teljesen új helyszínen halhatunk majd meg ötvenszer egymás után. A DLC-ben nem csak a már ismerős ellenfelekkel nézhetünk szembe, de más játékosok ellen is párbajozhatunk majd egy dedikált PvP arénában.

Megjelent a DLC legújabb trailere, amiben meg is nézhetjük ezt az új területet, de persze az előzetesből nem derül ki, hogy pontosan hol találjuk meg ezt a helyet vagy hogyan férhetünk hozzá. Különösen izgalmas, hogy nem csak 1v1-ben, de akár 3v3-ban is csatázhatunk majd, szóval érdemes lesz akár összedolgozni is.

Egyébként a trailer maga állati hangulatos, ahogy azt a sorozattul már megszokhattuk és a múltkori megosztó választással szemben most azért a zenét is jobban sikerült telibe találni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)