Hirdetés

Dark Souls III - ezt is kipróbálhatjuk megjelenés előtt... már aki

|

A Dark Souls III csak jövőre jelenik meg, de a Namco Bandai még idén tart egy tesztet, hogy időben kiszűrje a hibákat.

Hirdetés

A napokban derült ki, hogy míg a japán játékosoknak március 24-ig kell várni, a Dark Souls III európai megjelenésére csak áprilisban kerül sor.

Az még több mint fél év, de a From Software nem tétlenkedik, és szeretné, ha nem az utolsó pillanatban derülne ki, hogy baj van a játék bizonyos, már most nagyjából kész funkcióival. Ennek köszönhetően októberben néhány szerencsés kiválasztott, aki szeptember 18. délután 5 és október 4. délután 5 között jelzi szándékát ezen a linken, részt vehet a játék PlayStation 4-es tesztjében, melynek során a hálózati problémákat vizsgálják, a balanszot próbálják finomhangolni, és a szerverek kapacitását tesztelik. A tesztelés három menetben zajlik, október 16-17-18-án este 8-tól 11-ig lehet játszani. Aki bekerül, még az indulás előtt kap egy e-mailt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)