Hirdetés

Dark Souls III - béna lett a trailer zenéje, de a rajongók már javítják

|

Sokaknak nem jött be a Dark Souls III legújabb előzetesének zenei aláfestése, ezért megpróbálták a maguk módján orvosolni az.

Hirdetés

Számomra a mai napig lenyűgöző, hogy videojátékos trailerek alatt olyan zenék szólalnak meg, amire soha nem is gondolnék, és mégis olyan tökéletesen illeszkednek oda a dallamok, mintha oda írták volna őket. Erre remek példa az Assassin's Creed sorozat, amelyben már rengeteg hasonló alkotásba belefutottunk, legyen szó a Revelations vagy épp a Unity előzeteséről.

Az sem ritka, hogy egyes dalokat teljesen áthangszerelnek, és így a szöveg és a hangzás is tökéletesen illeszkedik a képi világhoz. A The Division egyik trailerében például egy Duran-Duran szám átirata szól, ami gyakorlatilag hibátlan. Valami ilyesmivel próbálkozott most a From Software is, a Dark Souls III-hoz azonban még az áthangszerelés után sem igazán passzol Phil Collins slágere.

Szerencsére a rajongók már neki is láttak, hogy kijavítsák ezt a hibát, és előálltak a saját változataikkal. Az például axióma, hogy Guille zenéje mindenhez passzol, úgyhogy egyértelmű volt, hogy egy ilyen változat érkezni fog.

Egy jó DMX-szel sem lehet nagyon mellélőni.

Vannak, akik egész más oldalról közelítették meg a dolgot, és ha már a játék kétharmadában úgyis tigrisbukfencezünk, akkor egy ehhez passzoló dalszöveget választottak.

Valószínűleg nem lesz még egy olyan tökéletes trailer a Bohemian Rhapsody-val, mint a Suicide Squad előzetese, de értékeljük a próbálkozást.

És hát természetesen az elmaradhatatlan:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)