Hirdetés

Így emlékszik Ben Affleck a Dark Souls első részére

|

A Bandai Namco telibe találta, hogyan tudná legaktuálisabbá tenni a Dark Souls III reklámkampányát. Állva tapsolunk.

Hirdetés

A Dark Souls ezen a ponton már önmagában is kulturális jelenségnek mondható. Ahogy meghalljuk a játék nevét, egyből retinánkba égetett "You died" feliratú képernyőre asszociálunk, hiszen aki nem látta ezt legalább negyvenszer, az még nem is élt igazán. De mi történik, ha két zseniális mém frontálisan ütközik egymással? Csoda történik, kérem szépen.

Néhány héttel ezelőtt járta körbe az internetet az a Sad Affleck névre keresztelt mém, melynek lényege, hogy míg Henry Cavill lendületesen reagál a Batman v Supermant ért kritikákra, addig Ben Affleck csak poszttraumás stresszt idéző arckifejezéssel néz maga elé, miközben a Simon and Garfunkel "Sound of Silence" című klasszikusa szól.

A Bandai Namco marketingesei azonnal észrevették ezt a magas labdát és alávágták mindenki legkedvesebb Dark Souls emlékét, vagyis a game over képernyőt, a végeredmény pedig önmagáért beszél. Azt hiszem, valahogy így kell csinálni ezt a Twitter dolgot.

Bravó, Dark Souls! Bravó!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)