Hirdetés

Dark Souls III - így még senki nem győzte le a legnehezebb bosst

|

Míg a legtöbben valami idétlen kontrollerrel dobják fel a játékot, addig az alábbi játékos inkább kitalált magának néhány érdekes és kegyetlen nehezítést az utolsó kihíváshoz.

Hirdetés

A Dark Souls-sorozat rajongói már annyira pengék a From Software kőkemény akciójátékaiban, hogy mindenféle marhaságot ki kell találniuk azért, hogy bármiféle kihívást jelentsen számukra a játék. A legújabb jelentkező néhány igen szigorú megszorítással is sérülés nélkül győzte le a DLC utolsó ellenfelét.

TolomeoR a napokban úgy döntött, hogy unatkozik, ezért úgy kéne legyőzni az utolsó bosst a The Ringed City DLC-ben, hogy közben nem használja sem a gurulás, sem a sprint, sem pedig a védekezést lehetővé tévő gombokat. Az egy dolog, hogy sikerült, de ráadásul még nem is sebződött meg a harc közben, ami azért nem gyenge teljesítmény. Mindezt persze NG+7-en, egy lvl 1-es, páncél nélküi karakterrel.

Már alig várjuk a napot, amikor valaki pusztán az elméjével viszi végig a Dark Souls valamelyik részét. Nektek melyik abszurd Dark Souls végigjátszás tetszett eddig a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)