Hirdetés

Nagy Dark Souls bejelentés várható holnap

|

Nagyon rejtélyes üzenetet osztott meg a Dark Souls-sorozat kiadója, amiben azt ígérik, fontos bejelentés vár minket holnap a sorozattal kapcsolatban.

Hirdetés

Bár azt gondolhatnánk, napokkal a Dark Souls III nyugati megjelenése előtt nagy meglepetéssel nem szolgálhat nekünk a játék kiadója, a Bandai Namco mégis ezt ígéri. A kiadó brit ága azt írta nemrég egy Twitter-üzenetben, hogy holnap egy nagy bejelentéssel várnak mindenkit.

Úgy tűnik, a rajongók közül annak örülnének a legtöbben, ha előrehoznák az eredetileg jövő keddre tervezett rajtot, aminek korábban talán lett volna értelme (ugyanis a japán megjelenéskor sok beszámoló szerint már kész volt a nyugati piacokra szánt verzió is), de négy nap miatt már nem valószínű, hogy felrúgja a terveit a Bandai Namco. Ennél valószínűbb változat, hogy esetleg a Dark Souls III kiegészítőiről kapunk infókat, vagy mivel a Twitter-üzenetben nem konkrétan a harmadik rész, csak a Dark Souls-sorozat neve szerepel, az sem kizárt, hogy nem szigorúan a játékhoz kapcsolódik majd a leleplezés.

Az igazán optimisták persze bedobták az ötletládába az első Dark Souls felújított kiadását is, de valljuk be, ha ilyen bejelentésre számítunk, valószínűleg úgy járunk, mint amikor Ed Boonnak hittük el, hogy valóban fontos dolgot leplez le.

Szerintetek mi lesz a nagy bejelentés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)