Hirdetés

Dark Souls: Daughters of Ash - tartalmas mod érkezett

|

Új bossokat, ellenfeleket, NPC-ket, fegyvereket és sztorit hozott magával a rajongók által készített Daughters of Ash.

Hirdetés

A Dark Souls franchise várhatóan nem bővül belátható időn belül, a FromSoftware jelenleg a Sekiro: Shadows Die Twice-ra és két, még be nem jelentett címre fókuszál. A modderek azonban megoldják, hogy ne maradjanak a rajongók kihívások és új tartalmak nélkül. 

Hirdetés

Két évnyi fejlesztés után megjelent a Dark Souls legújabb modja, a Grimrukh által készített Daughters of Ash, amely alaposan kibővíti az alapjátékot, ugyanis a kivágott részeket felhasználva új bossokkal, ellenfelekkel, fegyverekkel és NPC-kkel bővíti a felhozatalt. Ráadásul az új tárgyak és küldetések a lore-t is gazdagítják, ezáltal új sztorikat fedezhetünk fel a játék világában. 

Bizonyos tartalmakat csak többszöri végigjátszás után fedezhetnek fel benne a játékosok, és a modot kizárólag a Prepare to Die Edition kiadással lehet használni, így a Dark Souls Remastereddel egyelőre nem működik (a 2019-es tervek között viszont szerepel a támogatása). 

Ha le akarjátok tölteni, itt megtehetitek, és instrukciókat is kaptok a telepítéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)