Hirdetés

Újra végigjátszod a Dark Soulst? Ezzel a moddal sokkal nehezebb lesz

|

A Dark Souls egyik legfontosabb eleme, a pályák és az ott ránk leselkedő veszélyek kiismerése, ezt forgatja fel alaposan egy új mod.

Hirdetés

Aki sokadszorra is nekifutna a Dark Soulsnak, de egy kis változatosságra vágyik, az már rengeteg mod közül válogat, amik őrült karaktereket hozhatnak a dark fantasy környezetbe, vagy teljesen le is cserélhetik a játék témáját. De aki ilyen őrültségekre nem kíváncsi, csupán érdekes új kihívásokra vágyik, azt is várja egy új rajongói alkotás.

Hirdetés

A Harder Dark Souls nevű mod még a legtapasztaltabb játékosokat is meg tudja zavarni, hiszen a From Software játékaihoz kapcsolódó egyik legfontosabb készségét veszi el tőlük. A mod átrendezi, hol milyen ellenfelek találhatóak, így az sem tudhatja pontosan, mi vár rá, aki már ezerszer végigfutott a zónákon, amit a modder átalakított. A teljes pályát nem variálta át, de Undead Burg, Parish, Darkroot Garden és az egyébként is egy rémálommal felérő Blighttown új kihívásokat tartogat a veteránoknak is. A moddal kapcsolatos további infókat - például a telepítés menetét - itt találjátok.

Ti újra szoktátok néha játszani a Souls-játékokat, vagy inkább kipróbáljátok más stúdiók hasonló alkotásait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)