Hirdetés

Ez a hét legkegyetlenebb Dark Souls pillanata

|

Van, aki még hisz a csodákban. Ez a Dark Souls játékos is közéjük tartozott, de aztán a játék gyorsan helyre tette.

Hirdetés

Ahhoz már hozzá vannak szokva a Dark Souls játékosok, hogy a játék a legváratlanabb pillanatban földbe döngöli őket. Az nagyon ritkán történik meg, hogy egy boss megkönyörüljön valakin.

Hirdetés

Az egyik streamer, Jerma985 épp a Bed of Chaos ellen küzdött, ami nem tartozik a rajongók kedvenc harcai közé. Ennek a fő oka, hogy a legtöbb bosszal ellentétben itt nem kizárólag a játékos ügyességén múlik a harc, hanem van egy érezhető szerencsefaktor is, és ha rosszul jön ki a lépés, az ember könnyen leeshet a pályáról. Hacsak nem olyan mázlista, mint ez a srác:

Aztán a játék viszonylag hamar jelezte, hogy az élet nem fenékig tejfel. Lehet, hogy én itt már az asztalra csaptam volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)