Hirdetés

Dark Souls III - új stúdiót nyitnak a fejlesztők

|

A Dark Souls széria és a Bloodborne fejlesztőcsapata gyarapodik, ugyanis egy új divíziót alapítottak.

Hirdetés

Armored Core, Dark Souls, Ninja Blade, Demon's Souls, Bloodborne... csak néhány zseniális cím abból a fantasztikus felhozatalból, amit a From Software fejlesztőinek köszönhetünk és a lista a jövőben újabb játékokkal bővülhet, köszönhetően annak, hogy a stúdió növekszik. 

A Gematsu hozta le a hírt, hogy a From Software egy új divízióval bővült, amely Japánban, Fukuokában kapott helyet és a legfőbb feladata, hogy besegítsen a tokiói központnak. A stúdió már jövő hónapban megnyitja kapuit az új munkatársak előtt, de hivatalosan csak 2016 januárjától kezdi meg működését. 

Ami a Dark Soulst illeti, szintén friss hír, hogy a Bandai Namco megerősítette a Dark Souls III japán megjelenési dátumát, amely a szigetországban 2016. március 24-én debütál PlayStation 4-en és Xbox One-on (a PC-s dátumot még ott se jelentették be). Hogy ez miért fontos a számunkra? Mert valószínűleg az európai premierre sem kell sokkal többet várnunk a japánoknál. Jelen pillanatban a Dark Souls III 2016 első felében mutatkozhat be nyugaton is PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)