Hirdetés

Dark Souls II - amikor Rocky Balboa ver púposra

|

Az bizony a legjobb rossz napod a Dark Souls II-ben, mert ha már valakinek meg kell aláznia PvP-ben, akkor az legyen már egy félmeztelen bokszisten.

Hirdetés

A Dark Souls II PvP-je rengeteg mókás dolognak szolgáltat - talán túl jól is termő - táptalajt. A kedvenc trollunk is a From Software játékában garázdálkodik.

De a Dark Souls II nemcsak az a játék, ami leizzasztja rólad a keresztvizet, ha nem vagy nagyon ügyes. Ó, nem. A Dark Souls II az a játék, amiben, ha egy pillanatra nem figyelsz, Rocky Balboa veri ki belőled a fekáliát. Van ugyanis egy srác, aki megalkotta a legendás bokszoló hű mását a játékban. Nincs rajta páncél, nem hord fegyvert, de ahogy elnézzük nincs is rá nagyon szüksége.

Dam. Damdamdam. Damdamdaaaaaaaam.

Ez az álmos szerda délelőtt már szinte túl is teljesítette azt, amit vártunk tőle, pedig még nem is hallottatok a medencefenéki izomzattal irányítható kontrollerről. Na, majd mindjárt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)