Hirdetés

Dark Souls II - így néz ki a Collector's Edition (videó)

|

A Namco és From Sofware kiadott egy videót, amiben megmutatják, hogy mi rejlik a Dark Souls II gyűjtői kiadásában. A Knight szobrocska büntet.

Hirdetés

A Dark Souls II megjelenéséig Xbox 360-ra és PS3 már csak alig két hét van hátra és aki nem elégszik meg a mezítlábas dobozos kiadással, annak természetesen van lehetősége egy gyűjtőit is venni.

A Dark Souls II gyűjtőije talán nem annyira jó, mint mondjuk a japán verzió, de azért még mindig elég patent kis csomag. Jár hozzá egy 12" Warrior Knight figura, limitált kiadású artbook, egy részletes térkép, a játék zenéje és természetesen maga a játék, egy dizájnos fém tokban.

A Dark Souls II egyébként valami furcsa okból kifolyólag tinispecifikus lett, de a fejlesztők azt ígérték, hogy hűek maradnak a gyökerekhez és a sorozat új epizódja is izzasztóan nehéz lesz. Tegnap egyébként kicsomagolták a Titanfall Collectors' Editiont is, ami szintén március 14-én válik majd elérhetővé.

Sűrű lesz ez a hónap. Ti beneveztek valamire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)