Hirdetés

TGS 2013 - Dark Souls II megjelenési dátum, trailer és speciális kiadások

|

Megkaptuk a Dark Souls II megjelenési dátumát és a speciális kiadások részleteit, egy új brutálisan jó trailerrel és egy adag képpel együtt, viszont van rossz hírünk is a PC-seknek.

Hirdetés

A Tokio Game Show 2013 még sok meglepetést tartogat mára, de már most nem panaszkodhatunk, ugyanis a Namco Bandai és a From Software bejelentette a Dark Souls II megjelenési dátumát.

A Dark Souls II megjelenése 2014 március 14-én esedékes Európában PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, viszont a két cég azt is elmondta, hogy a PC-s verzió még nincs olyan állapotban, hogy biztosat tudnának mondani az érkezéséről. Viszont nem fog hónapokat csúszni, még márciusban kiadják, csak egyes beállításokat kell még belőniük.

A Dark Souls 2 PC fejlesztése a a From Software történetében először a konzolos portokkal egy időben zajlik és a cég nem is rejti véka alá, hogy ez nekik eléggé új terület. A megjelenési dátum mellett a Namco Bandai megosztott velünk részleteket a Dark Souls II két speciális kiadásával kapcsolatban is. A Collector's Editionben lesz egy 30 centis harcos figura, egy képekkel telepakolt könyv, egy térkép, a játék zenéje és egy fém doboz. A Black Armour Edition egyelőrendelői csomag, amiben a fémdoboz és a játék zenéje kapott csak helyet.

Ezeken felül a From Software küldött nekünk egy zseniális Dark Souls II trailert is, ami a Aching Bones nevet viseli és a tradícióknak megfelelően egy nagyon hangulatos zene megy alatta. Nézzétek csak...

A további képeket érdemes átböngészni a galériánkban, a játékkal kapcsolatban pedig rengeteg információt találtok a Dark Souls II előzetesünkben, de a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, úgyhogy most itt az idő, hogy megosszátok velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)