Hirdetés

Dark Souls II - jelentkezz a bétára

|

Hamarosan kezdődik a Dark Souls 2 bétatesztje, melyre bárki szabadon regisztrálhat. Vagyis majdnem bárki.

Hirdetés

Ugyan a legendásan nehéz Dark Souls folytatása csak jövő év márciusában jelenik meg, a béta már októberben kezdetét veszi.

Egész pontosan október 12-én, de egy második körre is sor kerül majd október 27-én. A bétába bárki jelentkezhet, aki Észak-Amerikában, Európában, Ausztráliában vagy Ázsiában él, illetve rendelkezik PlayStation 3-mal. Jelentkezni úgy lehet, hogy ellátogatunk a PlayStation Network megfelelő oldalára, majd letöltjük a regisztrációs jegyet. A béta során a játék egy vadonatúj területét ismerhetjük meg, ahol kemény csaták várnak majd ránk. Ez egyébként a világ egyik legveszélyesebb zónája, úgyhogy csak az jelentkezzen, aki elég erősnek érzi magát az akadályok leküzdéséhez, és nem vágja bele a kontrollert a TV-be a második sikertelen próbálkozás után. A többiek inkább nézzenek Dark Souls II gameplay videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)