Hirdetés

Dark Souls II - le a kalappal a zseniális troll előtt

|

A Dark Souls II legzseniálisabb trollja halálra szívatja a játékába betörő játékosokat. Azzal, hogy csak ott áll.

Hirdetés

A Dark Souls II-ről eddig mindig csak azt hallottuk, hogy igazából egy halálszimulátor, de kiderült, hogy nagyon vicces is lehet, ha a megfelelő ember játszik vele.

Ugye, a Dark Souls II-ben foghatjuk magunkat és átmehetünk egy másik ember játékába, hogy a lehető legkellemetlenebb pillanatban zavarjunk be a kalandba. Egy youtuber, GuardianHX inkább úgy döntött, hogy eljátszik egy kicsit a betolakodókkal. A srác Hollow Royal Soldiernek öltözve elfoglalta az ellenségek helyét és türelmesen várt, amíg valaki be nem tört hozzá, majd az összezavarodott játékosokról készített egy videót is.

A Dark Souls-ban már többen csináltak hasonlót, viszont itt egy kicsit nehezebb a dolog, mert a játékos karaktere több mindenben különbözik egy mezítlábas NPC-től. De néha azért sikerül.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)