Hirdetés

Dark Souls II patch - megváltozott a befejezés

|

Menetrendszerűen futott be a legutóbbi Dark Souls II javítás, ami sokkal többet hozott, mint amit ígért.

Hirdetés

Mielőtt tovább megyünk, fontos kihangsúlyozni, hogy a javítás további leírása spoilereket tartalmaz, így aki szeretné még végigjátszani a Dark Souls II-t, az most inkább forduljon el.

Megérkezett a februári Xbox 360, PS3, PC patch, a Scholar of the First Sin, amiről azt is mondták a fejlesztők, hogy lesz benne egy menő új gyűrű, és átvariálják az ellenfeleket. Na, úgy átvariálták őket, hogy egy új főellenséget is kaptunk a Aldia képében, aki a címben szereplő tisztséget tölti be. Ő akkor támad ránk, ha a Dragon Shrine-nál összefutottunk vele, és minden kérdésére igent mondtunk.

Ha emlékeztek, akkor Nashandra legyőzése után (őt is le kell csapni) az egyetlen opció az volt, hogy leüljetek a trónra. Most dönthettek úgy, hogy elhagyjátok a tróntermet és új bejátszást kaptok.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)