Hirdetés

Dark Souls III - 30 percnyi játékmenet a kaland elejéről (videó)

|

Aki attól fél, hogy esetleg lelőnek valami nagy csavart a sztoriban, az nyugodtan idenézhet. A játék korai szakaszából láthattok jeleneteket.

Hirdetés

A Dark Souls III azon kevés játékok között volt, melyekből új dolgokat mutattak az SXSW 2016 alatt. A Namco képviselője volt olyan kedves, hogy le is streamelt egy laza fél órát a rendezvényre kivitt demóból, ami a Dark Souls III korai szakaszaiból származik.

Az anyag ott kezdődik, hogy az első nagyobb ellenfél ledöntése után megjelenünk az Undead Settlement-en és felfedezőútra indulunk. Apróbb spoilerek lehetnek, de alapvetően nem lőnek le semmi nagyot a történetet illetően. Pont azért, hogy ne legyen spoileres az anyag, az első harcot ki is vágták. Persze ha úgy szeretnél nekiülni, hogy semmit nem tudsz a játékról, akkor inkább hagyd ki. 

A Dark Souls III megjelenés április 12-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)