Hirdetés

Dark Souls III - a Mimic láda keményebb mint valaha (videó)

|

A Mimic ládákkal eddig is meggyűlt a baja a játékosoknak, de a Dark Souls III-ban már olyan erősek lettek, hogy egy boss sem ellenfél számukra. Nézd meg, mire képes egy felbőszített Mimic!

Hirdetés

A Dark Souls veteránok jól tudják, hogy egy gazdátlan, hívogató kincsesláda is rejthet halálos veszélyeket. A Dark Souls III-ban is érdemes először egy jó nagyot odasózni a ládáknak, ugyanis könnyen lehet, hogy valójában egy Mimic nevű szörnyeteggel van dolgunk.

A Mimic első ránézésre egy hétköznapi faláda, azonban abban a pillanatban mikor hozzáérünk, kezeket és lábakat növeszt, majd tűhegyes fogaival támad ránk. Ezeket a lényeket a lenti videó alapján viszont nem csak mi, hanem a bossok is fel tudják ébreszteni. Itt egy tűzokádó mini-boss elől menekül a játékos, a méretes bestia pedig vesztére elvéti egyik támadását és ezzel telibe találja a Mimic ládát. A Mimic ekkora felpattan és nem a játékosra támad, hanem egyből a bosst veszi célba és pár ütéssel ki is fekteti azt. A videó feltöltőjének ekkor már csak a végső csapást kell bevinnie a ládának, majd gond nélkül zsebre is teheti a boss lelkét.

Nézzétek meg a dühös Mimicről készült felvételt:

Ti emlékeztek még, milyen volt mikor először találkoztatok egy Mimic ládával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)