Hirdetés

Dark Souls III - újabb elképesztő nehezítéssel ölték meg az egyik legnehezebb bosst

|

Egy játékos páncél nélkül, egy törött karddal és más nehezítésekkel ölte meg a Dark Souls III egyik legnehezebb főellenségét és így is alig több mint tíz percig tartott neki a küzdelem.

Hirdetés

Nemrég láthattunk egy elképesztő videót arról, ahogy a Dark Souls III egyik legnehezebb bossát különböző őrültnek hangzó nehezítésekkel ölte meg egy játékos. Egy társa nemrég még feljebb tette a lécet és valószínűleg csak annyit mondott: "Fogd meg az Estus-flaskám!"

A legújabb kihívó nem tölt fel gyakran videókat a YouTube-csatornájára, ami nem meglepő, hiszen a trflk névre nem lenne könnyű bármilyen márkát felépíteni. De ettől nem lesz kevésbé lenyűgöző a videója, amiben a korábban látott bossharcot (Darkeater Midir) ruha nélkül, egy elképesztően gyenge - aztán persze felbuffolt - fegyverrel teljesíti. Ráadásul minden alkalommal, mikor a Dark Souls III új DLC-jének főellensége tűzzel támad rá, eldob egy haszontalan útjelző követ és még egy emote-ot is aktivál. Ez persze egy földi halandónak értékes tizedmásodpercek elvesztegetését és valószínűleg a biztos halált jelentené, hősünk viszont olyan jól kiismerte Midirt, hogy ez sem okoz problémát. Ámuljatok velünk ezen a nem mindennapi teljesítményen:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)