Hirdetés

Dark Souls III - őszig kell várnunk az első DLC-re

|

Ahogy az korábban kiszivárgott, két DLC érkezik majd a Dark Souls III-hoz, de egyik sem holnap esik be.

Hirdetés

Még  a megjelenés előtt kiszivárgott, hogy az előző részekhez hasonlóan a Dark Souls III is kap majd két DLC-t, de azt eddig nem tudtuk, meddig kell majd új kalandokra várnunk, ha már kipörgettük a From Software legújabb játékát. A kiadó most megerősítette, valóban két csomag érkezik majd, ahogy az első megjelenésének időszakát is elárulták.

A DLC-k tartalmáról viszont egyelőre semmit nem tudunk, bár a korábbi részek - és az idő előtt kikerült Season Pass leírása -  alapján új területekre, ellenségekre, bossokra és tárgyakra is számíthatunk a Dark Souls III kiegészítéseiben. Az első ezek közül még ősszel megérkezik, azt viszont nem tudjuk, mennyit kell majd utána a második csomagra várnunk. Persze ezek nélkül is érdemes nekiesni a játéknak, hiszen a harmadik epizód alapvetően jó értékeléseket kapott, nálunk például egy erős 9-es pontszámot zsebelhetett be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)