Hirdetés

Dark Souls III - Xbox One-on korán élesedett a DLC

|

Bár az Ashes of Ariandel DLC-nek csak pár nap múlva kellett volna megérkeznie, bizonyos box One játékosok számára már elérhetővé vált a kiegészítő csomag.

Hirdetés

A Dark Souls III: Ashes of Ariandel DLC hivatalos érkezésére csak október 25-én számíthatunk, Xbox One-on azonban ennek ellenére már sokan belekezdtek a legújabb kalandba. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy az ember Season Pass tulajdonos legyen.

Akik ugyanis korábban megvásárolták Xbox One-on a játék szezonbérletét, azoknak automatikusan letöltődött az új DLC. Korábban arról érkeztek hírek, hogy csak offline módban lehet kipróbálni a picit korábban élessé vált kiegészítőt, de azóta kiderült, hogy gond nélkül barangolhatunk online is az új helyszínen.

Az Ashes of Ariandel DLC egyébként az új régió mellett tizenhat fegyverrel és pajzzsal, öt páncélszettel, négy varázslattal, egy gyűrűvel, egy új PvP térképpel valamint két legyűrendő főellenséggel bővíti ki a harmadik Dark Souls epizódot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)