Hirdetés

Dark Souls III - eladási rekordot döntött

|

A Souls sorozat részei pár éve még rétegjátékok voltak, mostanra viszont a széria olyan naggyá nőtte ki magát, hogy képes rekordot dönteni.

Hirdetés

Múlt héten jelent meg a Dark Souls III, a From Software így négy részesre hízott szériájának legújabb része, amit láthatóan a Bandai Namco is komolyabban vesz, mint a korábbi részeket.

A kiadó most - bár nem közölt pontos adatokat - bejelentette, hogy a Dark Souls III a Bandai Namco történelmének valaha volt legsikeresebb megjelenését produkálta, és egyben a leggyorsabban fogyó játék is lett. A brit játékeladási listán az első helyre került, de azt még nem tudni, a világ más pontjain sikerült-e minden mást maga mögé utasítania. A múlt héten nem volt hasonlóan nagy AAA megjelenés, de az eredmény ennek ellenére is elismerésre méltó. A hír örömére megjelent egy új előzetes is, ezt láthatjátok alább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)