Hirdetés

Dark Souls III - két DLC-t hoz a Season Pass

|

Még a hivatalos bejelentés előtt kiderült, hogy lesz Dark Souls III Season Pass, amely két kiegészítőt tartalmaz majd.

Hirdetés

Hivatalosan még nem került bejelentésre, azonban az Xbox Store-nak köszönhetően már tudjuk, hogy a Dark Souls III is megkapja a maga szezonbérletét, ráadásul már az is kiderült, hogy az mit fog tartalmazni. 

A megszellőztetett információk szerint a Dark Souls III Season Pass kettő DLC-t foglal magába, amik egyáltalán nem meglepő módon vadonatúj területekkel, ellenfelekkel, bossokkal, fegyverekkel és páncélokkal egészítik majd ki az alapjátékot. A csomagok árazása egyelőre nem ismert, ahogy a megjelenésük napja sem, de az már biztos, hogy a gyűjtői kiadás részeként is beszerezhetjük őket.

Szintén az (ausztrál) Xbox Store-tól származik az az információ is, hogy az április 12-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Dark Souls III előrendelésével megszerezhetjük az első részt is Xbox One-ra. Várjuk a Bandai Namco közleményét a szezonbérlettel kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)