Hirdetés

Dark Souls III - gyönyörűek a legújabb képek

|

Egy csokornyi screenshot és artwork érkezett a Dark Souls III-hoz. Kétségtelenül ez lesz a sorozat legszebb része.

Hirdetés

A Bandai Namco továbbra is folytatja a megszokott tendenciát és újabb Dark Souls III anyagokkal árasztottak el bennünket. Jó dolog mostanában a széria rajongójának lenni.

Ezúttal az Xbox Spring Showcase volt az indok arra, hogy újabb remek képeket tegyenek közzé a Dark Souls harmadik részéről. Tudjátok, ez volt az a rendezvény, ahol a Microsoft leleplezte a PC-s Gears of War: Ultimate Edition megjelenését és a Forza Motorsport 6: Apexet. A Dark Souls III kapcsán most új screenshotokat kaptunk, a teljesség kedvéért pedig még pár artworköt is melléjük csaptak. Nézzétek meg ezeket a csodaszép képeket, elvégre jobb most gyönyörködni a látványban, mint játék közben elbámészkodni, majd véletlenül bekapni egy halálos találatot.

Íme a képek.

Ezek pedig a mutatós artworkök.

A Dark Souls III 2016. április 12-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)