Hirdetés

Dark Souls III - eredetileg szinte bárhova lerakhattunk volna tábortüzeket

|

Úgy tűnik, hogy eleinte nem csak elszórva találhattuk volna meg a checkpointként szolgáló lángokat.

Hirdetés

Valószínűleg sok játékosnak okozott fejfájást a Dark Souls III-ban lévő tábortüzek elhelyezése, hiszen nem minden sarkon állhattunk meg pihenni. Azonban a jelek szerint a játék egy kezdeti szakaszában még egészen máshogy működött volna ez a dolog.

Hirdetés

Lance McDonald már több rejtett érdekességet is felfedezett korábban a Dark Souls játékok kapcsán, legújabb videójában pedig egy újabb furcsaságot mutat be. A jelek szerint ugyanis a Dark Souls III alfa verziójában még volt a játékosnak lehetősége arra, hogy egy ellenfél feláldozása után szinte bárhova lepakolhasson egy máglyát.

Emellett Lance talált még két olyan kardot is, amelyek a játék PvP részéhez kapcsolódtak eredetileg, és az egyikkel átjuthattunk egy másik játékos világába, a másikkal pedig megnyithattuk sajátunkat a többiek előtt. Mindenképp nézzétek meg a videót, ha érdekel, milyen megoldásokkal kísérleteztek anno a From Software fejlesztői.

Nektek tetszett volna egy ilyen megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)