Hirdetés

Dark Souls III - már most játszható, de nem teljes az élmény

|

A Bandai Namco szerint magunkkal szúrunk ki, ha most beszerezzük a Dark Souls III-at és a nemzetközi megjelenés előtt elkezdünk vele játszani.

Hirdetés

Japánban megjelent a Dark Souls III, az Xbox One-os játékosok pedig hamar rájöttek, hogy egy kis trükközéssel ők is elkezdhetik a játékot már az áprilisi nemzetközi start előtt. A kiadó Bandai Namco azonban közzétett egy sajtóközleményt, melyben óvva intenek mindenkit attól, hogy idejekorán kezdjen bele a halálos kalandba.

Több külföldi oldal komplett útmutatót közölt arról, hogyan lehet beszerezni a japán Xbox Store-ból a Dark Souls III-at. Akik úgy döntöttek, hogy élnek a lehetőséggel, le tudták tölteni konzoljukra a játék nemzetközi változatát, így angol nyelven élvezhették a harmadik Dark Souls részt. A Bandai Namco szerint viszont ez nem a legjobb döntés, ugyanis a nemzetközi verzió jelenleg még nem nyújt teljes élményt, vagyis egészen konkrétan nincsen készen. Majd csak a jól megszokott day-one patch hozza el a megfelelő optimizálást és a komplett többjátékos részét a Dark Souls III-nak. A kiadó nem győzte hangsúlyozni, hogy ez a frissítés csak a játék nemzetközi megjelenésével egy időben válik letölthetővé.

Több érdekes kérdés is felmerül az egész ügy kapcsán. Az első és legfontosabb talán az, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek egyre jobban sarkallni fogják a konzolgyártókat, hogy valamiféle megoldást találjanak az efféle kiskapuk megszüntetésére. A Dark Souls III-nál maradva pedig azért elég fura ez az első napos frissítés annak fényében, hogy japán barátaink már vígan szeletelik a játék főellenfeleit.

Nektek mi a véleményetek a dologról? Kivárjátok a hazai megjelenést és csak április 12-én kezdtek bele a kalandokba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)