Hirdetés

Dark Souls III PC - nem kell aggódni az fps miatt

|

A kiadó eloszlatta a kételyeket a PC-s verzió kapcsán, a 60 fps meglesz PC-n, pontot teszünk az ügy végére.

Hirdetés

Azok a játékosok, akik a Dark Souls III PC-s verziójának minősége miatt aggódtak, most megnyugodhatnak: nem lesz 30 fps-re zárva a futási sebesség. A Bandai Namco tegnap a játék Twitter profilján keresztül értesítette a rajongókat a jó hírről, és mi is frissítettük a fenti linken elérhető hírünket, de ha lemaradtatok róla, akkor íme a teljes cáfolat. Hivatalos, megerősített. Béke van.

"Felejtsétek el, amit hallottatok. A Dark Souls III 60fps-sel fut majd PC-n." Tegnap felröppent a pletyka miszerint 30fps lesz a maximuma a DS3-nak Windows gépek alatt. Annyira nem volt hihetetlen a dolog, hiszen az első rész 30fps-es zárral érkezett (mondjuk azt a modderek megoldották) annak idején. Ugyan a Dark Souls 2-nek nem voltak ilyen korlátai, ez nem akadályozta meg az embereket a spekulációban.

A Dark Souls III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra idén áprilisban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)