Hirdetés

Dark Souls III - PS4 Pro támogatást hozott az 1.1-es patch

|

A The Ringed City bemutatkozása előtt a From Software még felfrissíti a játékot az 1.1-es update-tel, ami többek között elérhetővé teszi a PlayStation 4 Pro támogatást és új tartalmakat is hoz magával.

Hirdetés

Napokon belül szembenézhetünk azokkal a borzalmakkal, amiket a Dark Souls III utolsó kiegészítője tartogat számunkra, de még előtte élesedik a legújabb patch. 

A méretes lista szerint a március 24-én érkező 1.1-es frissítés rengeteg finomhangolást, bővítést és hibajavítást hoz magával mindhárom platformon, de amire a leginkább érdemes odafigyelni, az a frame rate-et növelő PlayStation 4 Pro támogatás, a nehéz páncélok erősítése, az Undead Match új funkciói és az a két PvP aréna (Dragon Ruins, Grand Roof), amelyeket nemrég megcsodálhattatok néhány képkockán keresztül. 

Az új PvP arénákhoz szükség van a Season Pass vagy az Ashes of Ariandel DLC meglétére, de aki csak a március 28-án megjelenő The Ringed City-t szerzi be, az sem marad le róluk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)