Hirdetés

Dark Souls III - komoly problémákat okozott a legújabb frissítés

|

A Dark Souls III fejlesztői a csalók ellen akartak fellépni, a javítócsomag azonban több kárt csinált, mint hasznot.

Hirdetés

A Dark Souls III PC-s változatában bizony akadnak csalók, akiket a From Software szeretne mihamarabb eltávolítani. Őket célozta a pénteki patch, azonban a dolog nem úgy sült el, ahogy a fejlesztők szerették volna, így most a játékosok joggal morcosak.

A patch bevezetése óta a játékosok korábban nem látott hibákba futottak, a Dark Souls III akad és lefagy PvE és PvP harcokban is. A dolog valahogy így néz ki:

Szerencsére a közösség nagy része megőrizte a humorát, és ilyeneket írnak Redditen:

"Az új patchnek köszönhetően a From Software nemcsak a csalókra sújtott le, hanem új mechanikákat is bevezetett, amelyeknek köszönhetően a játék még így több patch után is újszerűenek hat."

"Az új akadás egyértelműen megemeli a PvE harcok nehézségét, ugyanis nem elég leolvasnod a bossok mozdulatait, meg is kell tudnod jósolni őket. A fagyás valószínűleg az online játékon is segített - egyetlen csaló sem akar így játszani."

A From Software ma gyorsan visszavonta a patch-et, így a hibák remélhetőleg mindenkinél eltűntek. Ez persze azt is jelenti, hogy a csalók tovább garázdálkodhatnak, de a csapat azt ígérte, hogy hamarosan újra kiadják a javítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)