Hirdetés

Dark Souls III - problémák vannak a PC-s változattal

|

Ma végre kijutott Japánból a Dark Souls III, viszont aki PC-n akar vele játszani, az jobban teszi, ha vár még egy kicsit.

Hirdetés

Japánban már pár hete elérhető, nyugatra viszont csak ma érkezett meg a Dark Souls III, a From Software szerepjáték sorozatának legújabb része. Úgy tűnik, konzolokon egyelőre nincsenek vele komoly gondok, viszont a PC-s változat sajnos nem lett tökéletes.

Egyre több felhasználó jelzi a különböző fórumokon, hogy a játék összeomlik, és szinte kivétel nélkül mindenki csak az első tűzrakásig jut.  (Steamen például a cikk megírásának pillanatában már több mint 1500 panaszos komment érkezett egy az összeomlásokról szóló threadbe.) Van olyan is, aki a karakterszerkesztőn sem jutott át. Amíg a From Software elő nem áll az első javítással, ideiglenesen megoldást jelenthet, ha Knight kasztú karaktert indítunk.

Mi egyébként Xbox One-on játszottunk vele az elmúlt hetekben, tesztünket a mai nap folyamán olvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)