Hirdetés

Dark Souls III - boncoljuk csak fel a PS4 Pro verziót

|

Megjött a Dark Souls III PS4 Pro támogatása, amitől mindenki 60 fpsre számított. A DigitalFoundry eredményei kicsit elszomorítóak.

Hirdetés

Kedden futott be a Dark Souls III legutóbbi frissítése, ami elhozta végre a PlayStation 4 Pro támogatást. A legjobb forgatókönyv az volt, hogy így 1080p/60 fpsben fut majd a játék. A DigitalFoundry mérései szerint ez messze van a valóságtól.

Ugyan a játék valóban szebben teljesít PS4 Prón, de nem sokkal megy fölé a PS4-es verzió 30 fps körüli számainak. Alapból 40-55 fps között mozog a játék, amivel a legnagyobb probléma, hogy érezhetően ugrál a két véglet között és így picit dadogóssá válik az élmény.

Mindettől függetlenül még így is jobban teljesít az alap PS4-nél, így akinek van egy Prója otthon, az valamivel simábban élvezheti a tavalyi év egyik legjobb játékát. Főleg az ilyen pillanatokat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)