Hirdetés

Shrek és bandája a Dark Souls III-ban is kőkemény

|

Három játékos úgy döntött, Shrek és két barátja a tökéletes Dark Souls III-karakter, főleg, ha multiplayerben szeretnél borsot törni a többi játékos orra alá.

Hirdetés

Sokaknak a Dark Souls III vért és verejtéket jelent, míg valahogy sikerült legalább egyszer végigküzdeniük magukat a sztorin. A széria veteránjai persze azt is megengedhetik maguknak, hogy egy mókás videó kedvéért húzzanak fel egy teljesen új karaktert.

Iron Pineapple és két cimborája is ezt tette, és mielőtt a többjátékos módban rendet vágtak volna, egy-egy Shrek, Csizmás kandúr és Szamár mintájára (már amennyire ez a játék karakterszerkesztőjével lehetséges) elkészített harcost alkottak meg és szereltek fel. Bár eleinte megpróbálták elmagyarázni több játékosnak is, hogy a Dark Souls III-ban kijeölt területük valójában Shrek mocsara próbál lenni és ők csak békésen szeretnének éldegélni, de sejthetitek, mi lett a kísérlet eredménye. Pontosan, eszeveszett vagdalkozás, amit a fenti videón ti is megnézhettek. Bónusz pont azoknak, akik kibírják nevetés nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)