Hirdetés

Dark Souls III - ilyen gyorsan még senki nem darálta le a bossokat

|

Egy tajvani gamer új speedrun-rekordot állított be a Dark Souls III azon kategóriájában, amiben minden egyes főellenséget le kell gyűrni.

Hirdetés

A speedrunnerek eddig is már-már emberfeletti végigjátszásokat mutattak be a Dark Souls III-ban, de ahogy az lenni szokott, a legtöbb rekord előbb-utóbb megdől. Ezúttal az Ashes of Andariel DLC-t is magában foglaló, minden bossra kiterjedő végigjátszások kategóriájának trónjára került egy új játékos.

A taiwani Qtt Six a nemrég megszerzett világrekord előtt is előkelő helyen állt ebben a kategóriában, nemrég azonban negyvenhárom másodpercet faragott az addigi csúcshoz és majdnem hét percet saját korábbi legjobbjához képest. Így a fenti videóban azt láthatjátok, hogyan lehet egy óra kilenc perc és harmincöt másodperc alatt minden Dark Souls III-as bosszal végezni és befejezni a játékot. Ehhez, ahogy az a speedrun-világban megszokott, kihasznált néhány programhibát, amivel kihagyott néhány pályarészt és így értékes másodperceket spórolt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)