Hirdetés

Dark Souls III - spoilerezz le magadnak 100 percet a játékból

|

Ha kicsit komolyabban belemélyednél a játékba, és kíváncsi vagy rá, hogy mit várhatsz az Dark Souls 3-tól, akkor most mutatunk egy 100 perces gameplay videót. Nyilván spoileres.

Hirdetés

Még pár hét van a Dark Souls III nagy debütálásáig, de japánban már megjelent. Ez azt is jelenti, hogy meglehet osztani minden élményeteket mindenkivel (már ha van japán verziótok), így pedig lehet számítani a napokban érkező DS3 videók özönére.

A Polygon szerkesztőségében pár hete már porosodik a Dark Souls III teszt példánya, és most voltak olyan rendesek, hogy le is videóztak 100 percnyi játékmenetet. Ez a 100 szűretlen gameplay, amivel azt akarom jelezni, hogy a sztorielemeket nem vágták ki, így természetesen tele van spoilerekkel. Amennyiben ez titeket nem zavar, nyugodtan klikkeljetek a lejátszás gombra.

A Dark Souls III megjelenés nálunk április 12-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)