Hirdetés

Dark Souls III - tényleg megkaptuk a VHS-kazettás borítót

|

Rajongók tömegei követelték az április elsejei VHS-stílusú előzetes borítóját a Dark Souls III-hoz. A készítők meghallgatták a kérést.

Hirdetés

Igazán ötletes áprilisi tréfa volt a Dark Souls III alkotóitól, hogy kiadtak egy előzetest a játékhoz, ami a 80-as évek klasszikus horrorjainak hangulatát idézte, ráadásul mindent VHS-kazettás körítésben tálalta. A szóban forgó előzetes utolsó képkockáin egy Dark Souls III VHS-kazettát láthattunk, ami természetesen egyből beindította a rajongók fantáziáját.

A Dark Souls játékok hivatalos Facebook oldalán pedig már meg is érkezett a a reakció arra a kérésre, mely szerint csodás dolog lenne valóban megkapni ezt a VHS-borítót. Nos, a borítók tényleg elkészültek, ráadásul mindenki számára szabadon elérhetőek. Mindhárom platform, melyre megjelent a Dark Souls III, megkapta a maga borítóját. A következő linkeken keresztül eléritek a PC-s, a PlayStation 4-es, illetve az Xbox One-os kiadások képeit. Valahogy így fest majd a borító kinyomtatva:

Ti ki fogjátok cserélni a Dark Souls III eredeti borítóját erre a nosztalgikus VHS változatra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)