Hirdetés

Dark Souls III - megjelent a mindent tartalmazó kiadás

|

Megérkezett a Dark Souls III mindent tartalmazó változata, ami az alapjátékon túl a két nagyobb kiegészítőt is odadobja a kihívásra éhes játékos elé.

Hirdetés

Ha még nem volt alkalmad végigjátszani a Dark Souls III-at vagy csak kihagytad a DLC-ket, akkor itt a remek alkalom. Megjelent a Dark Souls III: The Fires Fades Edition, ami egy dobozba zárta minden szenvedésünket.

Az újra kiadással gyakorlatilag egy majdnem 6 éves utazás zárul le. Az utolsó felvonás legszebb pillanatait a Bandai Namco egy trailerben is összeszedte, érdemes megnézni:

A széria rendezője Hidetaka Miyazaki többször is azt nyilatkozta, hogy ez az utolsó rész, így többet már valószínűleg nem kapunk a franchiseból. Még abban reménykedünk, hogy a From Software tényleg összerakja a Nintendo Switch verziót, de ez nem biztos, hogy elég a rajongóknak. A műfaj viszont biztosan nem halott (gondoljunk csak a Niohra, vagy a nemrég bejelentett Code Veinre), lesz itt még fogak csikorgatása, vér, könny és szenvedés, abban mindenki biztos lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)