Hirdetés

Dark Souls III - a sorozat talán leghátborzongatóbb trailere érkezett (videó)

|

Cyndi Lauper száma, a True Colors sosem volt még ilyen hátborzongató, ennek a dalnak egy nyugtalanító feldolgozása szól ugyanis a Dark Souls III legújabb trailere alatt.

Hirdetés

Az eddigi felvételek (és persze a korábbi részek) alapján nem lepődtünk meg igazán, hogy a Dark Souls III sem egy vidám játék lesz, de az új trailer után biztos, hogy a From Software-nek sikerült felülmúlnia korábbi alkotásait. Vagy alulmúlnia, ha a világ megmaradt vidámságát nézzük.

Az új előzetes olyan csúnyaságokat is bemutat, amik a Chaos Witch Queelagen edződött veteránok gyomrát is görcsbe rántják: például a póklábakon járó, ketrecben sínylődő szörnyek, vagy a kerékbe tört és karóba húzott hullákkal kirakott háztetők még a sokat látott játékosoknak is okozhatnak pár álmatlan éjszakát. Azért a Dark Souls III készítői megmutatták az elpusztult szépséget is, amit az új rész fontos alkotóelemének szánnak, az egyik snitt hátterében például láthatunk egy gyönyörűen díszített kastélyt is. A kedvcsináló zenéjéből és az időközben felvillanó feliratokból arra is következtethetünk, hogy a játék közben magunkról, vagy éppen az általunk irányított karakterről is megtudhatunk egy sötét titkot, ami elég izgalmasnak hangzik.

Nektek hogy tetszik az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)