Hirdetés

Dark Souls III - újabb játékbeli felvételek kápráztatnak el

|

Összesen 11 percnyi gameplay videón csodálhatjuk meg, mennyire néz ki jól a Dark Souls III.

Hirdetés

Korábban már megmutattuk nektek, hogyan is fest a Dark Souls III Thief kasztja harc közben. Most újabb videókat nézhettek meg, ezúttal összesen több mint tizenegy percnyi anyag érkezett.

Elég egyértelmű, hogy a Dark Souls III készítői nem szégyellősek és szívesen mutogatják legújabb játékukat. Immár a sokadik játékbeli felvételeket tárták elénk. A legújabb anyag ugyan 5 külön videóban érkezett, de ezeket összefűzve tetszetős mennyiségű látnivalót kapunk. Nézzétek meg szépen sorban az összeset. Nekem az volt a kedvenc jelenetem, mikor egy ügyes felütés után a játékosnak sikerült az égbe küldenie a bőszen támadó zombit.

A Dark Souls III nálunk 2016. április 12-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A szerencsésebb japán pajtások viszont már március 24-én elkezdhetik a játékot konzolon. Ti mennyire várjátok a Dark Souls III-at? Én előre félek, mivel már az első részbe is sikerült annyi időt beletennem, amennyit nem szívesen vallanék be nektek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)