Hirdetés

Dark Souls III - valaki kevesebb mint két óra alatt darálta végig

|

A játék a világ legtöbb pontján még meg sem jelent, de máris megszületett az első speedrun.

Hirdetés

A Dark Souls rajongóknál elvetemültebb embereket valószínűleg nem hordott a hátán a Föld. Az alapesetben is a világ legnehezebb játékai közt számon tartott RPG közössége saját kihívásokkal próbálja még színesebbé tenni a játékot, míg mások csak azért tolják végig az epizódokat újra és újra, hogy megtalálják a lehető leggyorsabb utat az utolsó bossig.

A Dark Souls III nálunk csak április 12-én jelenik majd meg, Japánban azonban már elérhető, így nem csoda, hogy a legnagyobb rajongók már le is csaptak erre a változatra. Az egyáltalán nem lenne nagy meglepetés, hogy valaki már végigtolta a sztorit, Jung Ho Min azonban már néhány speedrunon is túl van, a leggyorsabban 1:42:10 alatt jut el a karaktergenerálástól a stáblistáig.

Ez nyilvánvalóan folyamatosan egyre rövidebb lesz, ahogy a játékosok újabb és újabb trükköket, rövidítéseket fedeznek fel.

Kíváncsian várjuk, meddig tudják majd lenyomni a rekordot, a Dark Souls II-t egészen 16 percre sikerült

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)