Hirdetés

Dark Souls - ingyenes Xbox 360-ra

|

A Saints Row: The Third ment, helyette viszont itt a Dark Souls, az Xbox Live első júniusi ingyenes játéka.

Hirdetés

Június egy különösen jó hónap lesz az Xbox Live Gold előfizetőknek. Egyrészt elindul a Games with Gold Xbox One-on, méghozzá szintén két játékkal, másrészt az Xbox 360-asok nem kettő, hanem egyből három játékot is kapnak előfizetésük mellé.

A hónapot a Dark Souls nyitja, amit egyébként 2990 forintért lehet beszerezni a Live-ról. A legendásan nehéz RPG-vel mindenkinek kötelező tennie egy próbát, és igaz, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de így legalább mindenki kipróbálhatja, hogy mennyire lesz ideges, ha egy bosst nem sikerül elsőre legyőzni. Vagy tizedszerre.

A hónap közepén jön a váltás, ekkor a Charlie Murder (egyébként 2490 forint) és a Super Street Fighter IV: Arcade Edition (egyébként 5990 forint) válik ingyenessé és marad egészen a hónap végéig. Az Xbox One-os ingyenjátékokra kicsit várni kell, a júniusi frissítéssel indul maga a Games with Gold program, de egyelőre nincs konkrét dátuma annak, hogy a Max: The Curse of Brotherhood és a Halo: Spartan Assault mikortól lesz beszerezhető. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy júliusban milyen játékokat ad a Microsoft, mert valljuk be, a választék nem túl nagy.

Korrektnek találjátok a júniusi felhozatalt? A PlayStation Plus ehavi kínálatát láttátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)