Hirdetés

Dark Souls - minimum ilyen PC-vel készülj a halálra

|

A GameStop honlapján és a Steamen is felbukkant a Dark Souls rendszerigénye, ami tartogat egy kis meglepetést.

Hirdetés

Az augusztus huszonnegyedikétől beszerezhető játék gépigénye tulajdonképpen nem is vészes, de aki a többjátékos móddal kíván játszani, annak egy extra kiegészítőt is be kell szereznie.

Bár a kiegészítő nem is túlzottan különleges, egy mikrofonos headsetről van szó, anélkül ugyanis csak a Dark Souls egyjátékos módjával kalandozhatunk a világban. A dolog érdekes, ugyanis a konzolos verziók egyik legérdekesebb tulajdonsága volt, hogy nem kommunikálhattunk más játékosokkal közvetlenül, csak üzeneteket hagyhattunk, amik a veszélyre - vagy alkalomadtán a szép kilátásra - figyelmeztették őket. Na de nem is húzom tovább az időt, lássuk hát, hogy milyen vas kell a halálhoz:

Oprendszer: Windows XP , Windows Vista, Windows 7 vagy újabb
Processzor: 2.6 GHz kétmagos
Memória: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
Szabad hely: 4 GB
Videokártya: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 vagy jobb, NVIDIA GeForce 8800 GT vagy jobb
DirectX®: 9.0c
Hang: Direct Sound kompatibilis
Egyéb: A többjátékos módhoz mikrofonos headset szükséges

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)