Hirdetés

Dark Souls - mire jó a Pendant?

|

Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls igazgatója felfedte a titkot, elárulta, mire használhatjuk a haszontalannak tűnő bizsut.

Hirdetés

A Dark Souls elején többféle tárgy közül választhatunk, ezek között szerepel a rejtélyes Pendant is.

A tárgy leírásában az szerepel, hogy semmi hatása, de a "gyöngéd emlékek nyugtatják a vándorokat". A felhasználók különböző elméleteket gyártottak arra, hogy miért érdemes ezt választani karakterünk elkészítését követően. Miyazaki anno olajat öntött a tűzre azzal, hogy azt nyilatkozta, ő is ezt a tárgyat választaná, de nem mondta meg miért. Nos, elérkezett az idő, lehullt a lepel: a Pendant egy szivatás. Bizony, a tárgy semmire nem jó, csupán Miyazaki gondolta úgy, hogy ilyen formában viccelné meg a játékosokat. Aki szívesen olvasgatna spekulációkat, az ezen az oldalon talál párat. Igen vicces annak fényében, hogy tudjuk, az egész csak egy átverés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)