Hirdetés

Így még soha senki nem vitte végig a Dark Souls játékokat

|

Minden idők egyik legnehezebb Dark Souls kihívása sokáig lehetetlennek tűnt, de az egyik legelszántabb rajongó nem nyugodott, amíg végig nem darálta a trilógiát bekapott sebzés nélkül.

Hirdetés

Rengeteg különböző extra kihívást találtak már ki a mazochista Dark Souls rajongók az évek során, amivel meg tudják nehezíteni a saját dolgukat. Az egyik legnépszerűbb Dark Souls streamer, The_Happy_Hob például úgy gondolta, mókás lesz végigjátszani mindhárom részt zsinórban úgy, hogy egyszer sem ütik meg. A "no hit" végigjátszásban az esésből származó sebzés engedélyezett, ezért nincs teljes életereje a videóban.

Hirdetés

Egyszer már majdnem sikerült is a nem épp mindennapi feladat, amikor Hob az első és második rész hibátlan teljesítése után a trilógia utolsó bossánál így járt:

De nem adta fel, tovább próbálkozott. Most fordított stratégiával vágott neki a dolognak, a harmadik résszel kezdett, majd kilenc és fél órával később eljutott a Dark Souls 1 főbossához glitchek és varázslatok nélkül. A videón is látszik, hogy eléggé a végét járja, de így sem remegett meg a keze:

Nem kis teljesítmény, le a kalappal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)