Hirdetés

Dark Souls: Prepare to Die Edition - 20 percnyi játékmenet (videó)

|

Aki eddig nem tudta, hogy kell-e neki a játék, avagy sem, annak segítségül szolgálhat ez a 20 perc. De egyébként a válasznak egyértelműnek kellene lennie.

Hirdetés

A Dark Souls ugyanolyan komoly kihívásokat tartogat a játékosoknak, mint elődje, a Demon's Souls, így nem véletlen, hogy a PC-s társadalom is részesülni óhajtott eme nehézségekből.

Írtak hát egy petíciót, melynek nem az lett a sorsa, ami általában az ilyen kezdeményezéseknek (azaz kuka), hanem egy PC-s verzió. ami a Dark Souls: Prepare to Die Edition nevet kapta, ezzel utalva arra, hogy nem kell túlzottan bizakodni az életben maradásban. Annak, aki esetleg eddig idegenek fogságában volt, vagy nem látott volna semmilyen előzetest a játékból, álljon itt egy 20 perces játékmenet videó, mely megkönnyítheti (vagy még inkább megnehezítheti) a döntést a vásárlást illetően. Azok azonban, akik szerint a PC-s játékok túl könnyűek lettek az elmúlt időszakban, mindenképpen essenek neki a címnek, mert jól ellesznek vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)