Hirdetés

Dark Souls: Prepare to Die Edition - Felkészültél a halálodra?

|

A Namco Bandai kiadta a PC-re szánt Dark Souls: Prepare to Die Edition utolsó előzetesét, amivel megünnepelhetjük a halálunk első alkalmát.

Hirdetés

Minden idők egyik legnehezebb konzolos játéka ellátogat a számítógépes táborhoz is, akik bizonyára nincsenek még felkészülve arra a stresszre, amit a Dark Souls: Prepare to Die Edition okozhat.

A fejlesztők kiadták a játék utolsó trailerét, amivel megszeretnék ünnepelni a felhasználók játékmenetben történő halálának első alkalmát, ami hamarabb eljön, mint a hűs idő. A Prepare to Die Edition végigviteléhez nincs szükség másra, mint kitartásra, türelemre (ebből temérdek kell), nyugodtságra és tiszta fejre. Ha mindezek megvannak, talán sikerül megpillantanunk a "The End" feliratot. A Dark Souls: Prepare to Die Edition már elérhető PC-re a From Software fejlesztésében minden extrával. Íme az utolsó előzetes:

Ilyen vas kell minimum a PC-s Dark Souls megmozdításához:

Oprendszer: Windows XP , Windows Vista, Windows 7 vagy újabb
Processzor: 2.6 GHz kétmagos
Memória: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
Szabad hely: 4 GB
Videokártya: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 vagy jobb, NVIDIA GeForce 8800 GT vagy jobb
DirectX®: 9.0c
Hang: Direct Sound kompatibilis
Egyéb: A többjátékos módhoz mikrofonos headset szükséges

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)