Hirdetés

Dark Souls - már Steamen is meghalhatunk

|

Hosszas várakozás után végre átmenekíthetjük a Games for Windows Live platformról a PC-s Dark Souls játékunkat Steamre.

Hirdetés

A Dark Souls: Prepare to Die Edition végleg megszabadult a sokak által gyűlölt Games for Windows Live rabigájától és átköltözött a Valve felhasználóbarát rendszerébe. 

A fejlesztők közleménye szerint a költöztetéshez szükséges patch már elérhető a Steamen, továbbá a mentések és achievementek is átvihetőek, de utóbbiak csak 2015. február 16-ig, utána elvesznek. Mindazoknak, akik élni szeretnének a lehetőséggel, nem kell mást tenniük, mint pontról-pontra követni a Steam oldalon található instrukciókat.

Fontos részlet, hogy a Durante nevű felhasználó által készített DSfix mod korábbi változata nem fog működni a patch telepítése után, de nemrég megérkezett a frissített, 2.3-as változat is, amely a Steamworks támogatása mellett számos hibát is javít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)