Hirdetés

Dark Souls: Remastered - hiába van meg az eredeti játék, nem lesz olcsóbb a felújított változat

|

Sokan azt hitték, hogy kedvezményesen zsákolhatják majd be a felturbózott verziót, de sajnos szó sincs akciós árról.

Hirdetés

Tegnap hivatalossá vált, hogy májusban megkapjuk a nehézsége miatt sokak által imádott, vagy épp gyűlölt Dark Souls széria legelső részét modern köntösben. A remastered kiadásokat általában olcsóbban szerezhetik be azok, akiknek megvan az eredeti, de a Bandai Namco nem enged az árból.

Hirdetés

Jogosan hihették azt a rajongók, hogy mivel már ott virít könyvtárukban a 2011-es Dark Souls, majd egy kicsivel kevesebbért juthatnak hozzá a Dark Souls: Remastered-hez, mint a többiek. Azonban a Bandai Namco szóvivője egy ezzel kapcsolatos kérdésre nemrég azt a választ adta, hogy tudomása szerint minden platformon ugyanannyiba kerül majd a játék, és nem lesz leárazás sem.

A Dark Souls: Remastered május 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti megveszitek majd teljes áron is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)