Hirdetés

Dark Souls: Remastered - ilyen látvány mellet halunk meg újra több ezerszer

|

A szerencsés kevesek már kipróbálhatták a játékot, és tapasztalatikat meg is osztották gameplay videók formájában.

Hirdetés

Még egy picit várni kell a Dark Souls: Remastered megjelenésére, de addig is lesz mit nézniük a FromSoftware sorozatát preferáló játékosoknak, elvégre nemrég több médium is közzétette saját gameplay videóját. 

Hirdetés

Többek között a PCGamesN, a VG247.com és a DualShockers csapata is azon szerencsések közé tartozott, akik kipróbálhatták PlayStation 4 Pro konzolokon az első Dark Souls felújított változatát. A fejlesztők gyúrtak egy keveset a játék PvP módján és a coopon is, valamint természetesen a látványt sem hagyták érintetlenül, hiszen PS4 Prón és Xbox One X-en 4K mellett pörög majd a 60fps (ami nagy ugrás a 720p körüli és 30fps-sel futó előző generációs konzolkiadások után). Persze azért nem szabad elfelejteni, hogy ez egy ramestered kiadás, nem pedig egy teljes remake, grafikai csodákra tehát senki se számítson, a textúrák pedig azért nem olyan tűélesek, mint amit 2018-ban elvárna az ember. 

Két nagyjából félórás felvételt és egy 10 perces videó tudunk mutatni nektek. 

A Dark Souls: Remastered május 25-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. 

Frissítve: Közben befutott pár hivatalos screenshot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)