Hirdetés

Dark Souls Remastered - örülhetnek azok, akinek megvan a Prepare to Die Edition

|

Csak megkapják azt a kedvezményt a PC-s játékosok, amiért idáig kardoskodtak, valamint egy új gameplay trailer is érkezett.

Hirdetés

Végre kiderült, hogy valóban kedvezményesen vásárolhatják meg PC-re a Dark Souls Remasteredet azok, akik rendelkeznek már a Dark Souls Prepare to Die Editionnel is.

Hirdetés

Ez egészen pontosan 50%-os árengedményt jelent, ami tényleg barátinak mondható. A remek hír mellé befutott még egy egészen pofás gameplay videó is, amelyben pár pillanat erejéig megcsodálhatjuk a kor követelményeihez igazított új látványvilágot. Teljesen egyértelmű, hogy nem a Dark Souls Remastered lesz a világ legszebb játéka, de azért egészen jól mutat az a kegyetlenül csodálatos világ, amit 2011-ben annyira megszerettünk.

A Dark Souls Remastered a jelenlegi tervek szerint május 25-én jelenik meg, úgyhogy már tényleg nem kell sokáig várnunk rá. PC mellett PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra is érkezik a játék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)