Hirdetés

Dark Souls Remastered - zseniálisan elborult a GTA San Andreas skin mod

|

Most már arra is van lehetőségünk, hogy az atlétatrikós CJ-vel essünk neki a hegyomlás méretű bossoknak.

Hirdetés

A Dark Souls modderek hajlamosak arra, hogy érthetetlennek tűnő, de szórakoztató dolgokkal dobják fel a játékot. Arra viszont talán kevesen gondoltak, hogy milyen jól mutatna a GTA San Andreas főhőse a játékban.

Hirdetés

A legújabb skin modnak köszönhetően a Hard Leather setet felvéve karakterünkből Carl "CJ" Johnson válik, és már szaladhatunk is neki az ellenségeknek a farmergatyás-trikós gengszterrel. A modot Twitteren osztotta meg a Zullie nevű felhasználó, ezt láthatjátok alább:

Ha követitek a tweetben beágyazott linket a NexusMods oldalára, akkor letölthetitek a modot, illetve a telepítési útmutató alapján egyszerűen installálhatjátok is. A skin mod viszont csak a Dark Souls Remastered kiadásban működik, az eredeti Dark Soulsban sajnos erre nincs lehetőség.

Nektek hogy tetszik, kipróbáljátok CJ-t a Dark Souls világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)